Gratis arrangementer

Nyt arrangement på vej

Nyt arrangement på vej

Nyt arrangement på vej

Virtuelt foredrag om forhandling med Malene Rix

Bliv klædt på til din næste lønforhandling. Du kender det måske i virkeligheden alt for godt. Det er ved at være den tid på året, hvor du skal tale løn med din overordnede. Det kan være din leder eller skolens bestyrelse. Om det er det ene eller andet, så bruger du ofte meget energi på at finde alle de gode argumenter frem – men er det i virkelighed der, du skal bruge din energi? Malene Rix giver dig svaret. 

Vi har besluttet efter vores lederkonference i april, hvor Forhandlingsrådgiver Malene Rix holdt foredrag, at vi vil brede hendes store viden om forhandling ud til jer medlemmer. Derfor afholder vi tirsdag den 9. november et gratis to-timers foredrag om forhandling.

Malene Rix har arbejdet som selvstændig rådgiver og underviser i forhandling, facilitering og ledelse i mere end 20 år og er bl.a. forfatter til flere bøger.

Malene siger ”En leders hverdag er fyldt med forhandlinger med de ansatte, med elever og deres forældre, med bestyrelsen og en lang række andre interessenter. Derfor er det vigtigt at være bevidst om måden, man forhandler på. 

De gode konstruktive redskaber der virker bedst, kan også være dem, som er sværest at bruge i situationer med stor uenighed. Især i forbindelse med forhandlinger på egne vegne, om f.eks. løn og arbejdsvilkår. Her kan man ofte opleve modstand og det kan påvirke processen negativt. Derfor er det vigtigt, at du som leder er bevidst om forhandlingens forskellige faser, så du er klædt på til at håndtere de udfordringer, som vil komme ved hjælp af strategisk planlægning og konstruktiv kommunikation”.