Velkommen til Lederkonference den 22. til 23. april 2021

På trods af corona, restriktioner og forsamlingsforbud håber og tror vi på, at når vi rammer april, vil det være muligt at afholde vores traditionsrige lederkonference.

Vi ser frem til en hverdag, hvor det igen bliver naturligt at mødes fysisk. Med det optimistiske og positive blik for øje, planlægger vi et døgn, hvor du i de fantastiske rammer Hindsgavl Slot byder på, kan blive fagligt inspireret af gode foredragsholdere, sparre, hygge og blive socialt stimuleret af gode lederkolleger. Det trænger du til efter snart et år med corona ved din side.

Vi mødes kl. 12.00 torsdag den 22. april 2021 på Hindsgavl Slot ved Middelfart.

Livsfarlig ledelse med Christian Ørsted, knivskarp forhandling med Malene Rix og eventyrlig ginsmagning

Tilmelding og pris

Prisen for årets lederkonference 2021 er kun 2995 kr. I prisen er der inkluderet:

  • En overnatning (i eget værelse) på fantastiske Hindsgavl Slot
  • Fuldt program med inspirerende oplægsholdere
  • Suveræn slotsforplejning under opholdet
  • Masser af sparring medyderst kompetente lederkolleger
  • Slotsmiddag med musikalsk underholdning. Hvis vi mod al forventning ikke kan afholde lederkonferencen fysisk, afholdes den i stedet virtuelt. Det virtuelle arrangement koster 495 kr. inkl. moms. Vi tilbagebetaler naturligvis de 2500 kr. i tilfælde af virtuel afholdelse.

TILMELD DIG NU– hvis du vil sikre dig en plads til dette fantastiske arrangement. Du tilmelder dig herunder ved at klikke på knappen og have dit/skolens kreditkort parat, så er du allerede et skridt nærmere årets Lederkonferencen 2021. Du betaler ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende.

Lederkonferencens program:

Torsdag 12.00 – 13.00

Torsdag 12.00 – 13.00

 

 

 

 

 

Torsdag 15.00 – 15.30

Torsdag 15.30 – 17.00

 

 

 

Torsdag 17.00 – 18.00

Torsdag 18.00 – 19.00

Torsdag 19.00 –          

 

Fredag 07.00 – 09.00

Fredag 09.00 – 09.45

Fredag 09.45 – 10.30

Fredag 10.30 – 12.00

Fredag 12.00 – 13.00

Ankomst og frokost

Foredrag ved forhandlingsrådgiver Malene Rix

En leders hverdag er fyldt med forhandlinger med de ansatte, med elever og deres forældre, med bestyrelsen og en lang række andre interessenter, og derfor er det vigtigt at være bevidst om måden, man forhandler på. De gode, konstruktive redskaber der virker bedst, kan også være dem, der er sværest at bruge i situationer med stor uenighed. Især i forhandlinger på egne vegne, om f.eks. løn og arbejdsvilkår, kan man opleve modstand og det kan påvirke processen negativt. På workshoppen gennemgår vi både de forskellige faser i forhandling. Vi ser på, hvad der er svært og hvorfor, samt hvordan man kan håndtere udfordringerne ved hjælp af strategisk planlægning og konstruktiv kommunikation.

Malene Rix har arbejdet som selvstændig rådgiver og underviser i forhandling, facilitering og ledelse i mere end 20 år. Hun har blandt andet skrevet bøgerne Når kvinder forhandler – på arbejde og privat og Negotiating with yourself – women making midlife career changes.

Kaffepause

Foredrag ved forfatter Christian Ørsted “Livsfarlig ledelse”.

Stiller man Christian Ørsted spørgsmålet: Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? – svarer han ”De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Moderne ledelse er farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. Den gør vores egen indre tilstand til forklaringen på stress, fiasko og pres. I stedet for at stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på, eller de ressourcer, vi har til at løse en given opgave, bebrejder vi os selv.”

Pause, omklædning eller skolearbejde

Ginsmagning og socialt samvær

Slotsmiddag med underholdning af Christoffer Brodersen

 

Morgenmad

Status og oplæg ved formand for LC-LederForum Claus Hjortdal

Oplæg ved Kompetencefonden

Generalforsamling

Frokost og tak for denne gang