Introdøgn for nye ledere

Så har du igen muligheden - for at blive inspireret på et højere plan

Ønsker du at bliver klogere på dit lederskab? Vil du have gode råd og sparring af kolleger, som er i samme situation som dig? Vil du bevidstgøres om, hvordan du virker på andre mennesker, når du er vred, når du er presset, eller når du har overskud? Hvorfor ikke få det bedste ud af dine medfødte kvaliteter? Bliv bevidst om hvordan du bedst udviser tolerance og forståelse for andres væremåder?Kan du sige ja til nogle af ovenstående punkterne, så skyld dig at tilmelde dig døgnseminaret for nye ledere. Datoen er:

Torsdag den 16. september 2021 på Hindsgavl Slot ved Middelfart med start kl. 10.30 til fredag kl. 12.00.

Personlighedstest med individuel feedback

BEMÆRK at arrangementet afholdes i forbindelse med vores årlige Lederkonference. Du har derfor stadig mulighed for at deltage på denne. (dette kræver særskilt tilmelding og betaling.)

Vi tilbyder dig en personlighedstest med individuel feedback. Vi har inviteret HR-chef Charlotte Jepsen, som er uddannet indenfor Enneagrammet. Enneagrammet er en psykologisk model, der beskriver de 9 person-lighedstyper. Desuden vil der være oplæg omkring spørgeteknikker fra coachingens verden. Du vil blive præsenteret for simple teknikker, som du kan benytte, så du bliver bevidst om, hvor afgørende din lytning og spørgeteknik er som leder.

Tilmelding

Har du lyst til at tilbringe et døgn med andre nye ledere, hvor du fagligt bliver inspireret, mens du bliver forkælet i de dejlige rammer Hindsgavl Slot byder på, så har du muligheden nu.

Vi har 12 pladser på holdet. og pladserne blive tildelt efter ”først til mølleprincippet ”. Prisen for arrangementet er 2500 kr. Overnatning, forplejning og personlighedstest er inkluderet i prisen.

Du tilmelder dig direkte her på siden ved at klikke ovenover for tilmelding. Tilmeldingen er bindende.

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 19. august 2021.